Wat we doen

1. Het Ontwerp – High Design

De eerste stap is de ontwerpfase. Een goed ontwerp is de helft van het werk. Bij deze fase luisteren wij naar uw wens: Wilt u dat een ruimte een warme sfeer krijgt? Wilt u dat de gang een industriële look krijgt? Wij denken mee totdat we de perfecte balans vinden die zowel functioneel als esthetisch heel goed samengaat. Zodra een goed doordacht ontwerp vaststaat, gaan we 3D-impressies maken. Dat geeft u een helder inzicht van wat u kan verwachten. Een ontwerp maakt de volgende stap ook gelijk veel makkelijker. Dan weten we namelijk wat de breedte moet zijn van een bepaalde wastafel of wat de kleur van de vloer in de woonkamer moet zijn. En zo zijn we bij het uitzoeken van de spullen tijdsefficiënt en specifiek bezig.

1. Het Ontwerp – High Design

De aller eerste is de ontwerpfase. Een goede ontwerp is het helft van het werk. Bij deze fase luisteren wij naar uw wens, moet een bepaalde ruimte een warme sfeer hebben? Moet de gang van een industrieel look zijn? Wij denken mee totdat we de perfecte balans vinden die zowel functioneel als esthetisch heel goed samengaat. Wanneer een goed doordachte ontwerp vaststaat dan kunnen we 3D impressies maken. Dat geeft ons een verwachtingsbeeld hoe de ruimte uit gaat zien. Een ontwerp maakt de volgende stap ook gelijk veel makkelijker. Dan weten we namelijk wat de breedte moet zijn van een bepaalde wastafel of wat de kleur van de vloer in de woonkamer moet zijn. Dan zijn we bij het uitzieken van de spullen tijd efficiënt en specifiek bezig.

2. Uitkiezen van spullen

Wanneer het ontwerp af is dan gaan we samen op zoek naar de spullen. Dat kan heel ver gaan van een vloertegel tot een lampsoort. Vanuit de ervaring delen wij onze kennis welke artikelen in overweging de beste zijn voor elk specifieke situatie. Wij hebben de luxe dat wij een eigen groothandel en showroom hebben van 2000m² en dealer zijn van luxe merken zoals Villeroy & Boch, Detremmerie, Atlas Concorde enz. Daardoor krijgt u gegarandeerd de laagste prijzen voor de A merken wanneer u projecten via DeluxeWonen aanvraagt. Ook kunnen wij voor spullen zorgen die niet op de markt zijn, denk bijvoorbeeld aan handgemaakte houten kast, tafel of een voorzetwand van plexiglas met zwarte metalen frames met sterrenspots erin. Het kan allemaal!

2. Uitkiezen van spullen

Zodra het ontwerp af is, gaan we samen op zoek naar de spullen. Dat kan gaan van een vloertegel tot een lampsoort. Vanuit onze ervaring kunnen wij u helpen te kiezen welke artikelen in overweging de beste zijn voor uw specifieke situatie. Wij hebben de luxe dat wij een eigen groothandel en showroom hebben van 2000m² en dealer zijn van luxe merken zoals Villeroy & Boch, Detremmerie, Atlas Concorde enz. Daardoor krijgt u gegarandeerd de laagste prijzen voor de A-merken wanneer u projecten via DeluxeWonen aanvraagt. Ook kunnen wij voor spullen zorgen die niet op de markt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een handgemaakte houten kast, tafel of een voorzetwand van plexiglas met zwarte metalen frames met sterrenspots erin. Het kan allemaal!

3. De uitvoering

Als laatst maar zeker niet het minst is de uitvoeringsfase. Wij hebben een zeer ervaren team van monteurs die alle uitdagingen aan kunnen van aanbouw, binnen- en buiteninrichting tot de dakkapel. Onder de toezicht van de aannemer wordt het project nauwkeurig uitgevoerd. Wij voorzien u in alle bouwwerkzaamheden, van bouwmateriaal zoals lijm en bouwblokken tot de afvalcontainers. U kunt zelf ervoor kiezen om tijdens de verbouwing aanwezig te zijn, maar dat hoeft niet! U kunt ook als het ware de sleutel aan ons geven en op vakantie gaan. Wij verwijderen de oude woon- of bedrijfsruimte en transformeren het nauwkeurig naar de wens situatie zoals afgesproken. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons. Bij de oplevering wordt u in uw nieuwe woning of bedrijfsruimte ontvangen met een lekkere taart van de zaak en een mooie boekje van voor- en na situatie!

3. De uitvoering

Tenslotte komt dan de uitvoeringsfase. Wij hebben een zeer ervaren team van monteurs die alle uitdagingen aan kunnen van aanbouw, binnen- en buiteninrichting tot de dakkapel. Onder de toezicht van de aannemer wordt het project nauwkeurig uitgevoerd. Wij voorzien in alle bouwwerkzaamheden, van bouwmateriaal zoals lijm en bouwblokken tot de afvalcontainers. U kunt er zelf voor kiezen om tijdens de verbouwing aanwezig te zijn, maar dat hoeft niet! U kunt ook als het ware de sleutel aan ons geven en op vakantie gaan. Wij verwijderen de oude woon- of bedrijfsruimte en transformeren het nauwkeurig naar uw wens en zoals afgesproken. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons. Bij de oplevering wordt u in uw nieuwe woning of bedrijfsruimte ontvangen met een lekkere taart van de zaak en een mooi boekje van de situatie voor en na de verbouwing!

 • Renovaties

  Volledige renovaties van de fundering tot de dakpannen, van binnen tot buiten

 • Stucwerk

  Verschillende stucwerkzaamheden zoals glad stuc, beton cire enz.

 • Aanbouw

  Woonkamer vergroten door middel van aanbouw, uitbouw of balkon uitbreiding

 • Elektra

  Aanleggen, doortrekken en afwerken van alle elektra werkzaamheden

 • Loodgieter

  Aanleggen, doortrekken en afwerken van alle leiding werkzaamheden

 • Transformaties

  Kantoren of andere gebouwsoorten transformeren in woningen of andersom

 • Dakkapel

  Aanleggen van verschillende soorten dakkapellen

 • Producten leveren

  Als dealer van grote merken leveren wij spullen voor de beste prijs

 • Timmerwerk

  Kasten, meubels, nisjes, trapwerkzaamheden en al het andere op maat nauwkeurig geleverd

 • Van nul af opbouwen

  Van erfpacht, kavelvorming tot het bouwen van een woonhuis of kantoor

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!