Offerte aanvragen

Wilt u aan een volledige of gedeeltelijke verbouwing beginnen, maar u weet niet hoe verder; wat het gaat kosten, hoe lang zo’n verbouwing duurt en hoe het mooi kan worden?

Geen probleem! Wij helpen u graag op weg en voorzien u van alle nodige informatie, van ontwerp tot kostenplaatje.

Deel uw wensen met ons en we stellen kosteloos een offerte voor u op. Om u zo goed mogelijk te helpen is het voor ons handig als we bij de offerte-aanvraag zoveel mogelijk informatie van u ontvangen. De gegevens die wij van u nodig hebben zijn hieronder stapsgewijs opgesomd. Mocht u de gegevens niet hebben dan kunnen we in overleg langskomen om voor u te meten.

Wat wilt
u doen?

Deel wat u precies wilt doen. Wilt u een gedeeltelijke verbouwing doen zoals bijvoorbeeld uw badkamer renoveren of uw tuin opknappen? Of gaat u voor een volledige huisrenovatie? Hoe meer specifieke informatie we van u krijgen des te beter we u kunnen helpen.

Plattegrond en afmetingen

Plattegronden en afmetingen zijn cruciaal voor ontwerp- en prijsvorming. Aan de hand hiervan kunnen we bijvoorbeeld uitrekenen hoeveel m² vloer we moeten leggen. Mocht u de afmetingen niet hebben, dan kunnen we op afspraak langskomen en inmeten.

Foto’s huidige situatie

Deel een paar foto’s van uw huidige situatie. Dit is belangrijk omdat sommige details op plattegronden niet te zien zijn die tijdens de verbouwing een grote rol kunnen spelen. Daarnaast krijgen we zo een beter beeld van de staat van het pand.

FOTO’S GEWENSTE SITUATIE

Deel ter inspiratie foto’s van ruimtes of details die u mooi of functioneel vindt. Daar kunnen we dan rekening mee houden en daarop baseren we dan het ontwerp en de offerte zodat we de gewenste sfeer en ruimte krijgen.

Interesse?

Vraag nu een offerte aan

Geef een zo volledige mogelijke omschrijving van hetgeen u gedaan wilt hebben

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.